School Class Schedule

School Class Times

Class Times 

The following are the times for each class block.  Virtual and Blended students are expected to be present for each class at the beginning and complete the “bell ringer” assignment in Google Classroom as directed by your teachers.  Attendance for each day will be based on the completion of the assigned “bell ringer.”






Time

Class Block

Class length min.

Break from Computer Screen

8:30-9:45

1st

75 min

30 min

10:15-11:27

2nd

75 min

30 min

11:30-12:27

No Instruction

57 min.

Lunch

12:30-1:45

3rd

75 min

30 min

2:15-3:30

4th

75 min

                Dismissal